Over de folkclub

Folkclub Twente organiseert tien keer per jaar een kwaliteitsconcert, of een folkpodium (een open podium met 2 of 3 acts), in Eetcafé en Zalen "De Buren", Beckumerstraat 2 in Boekelo (gemeente Enschede). Soms is de lokatie de theaterzaal van De Roef in Enschede.

Muziek uit alle windstreken, Keltisch, blues, Frans, fado, Balkan, Scandinavisch, bluegrass, cajun, Nederlands, klezmer etc. komen aan bod. Nieuwe 'cross-over' stijlen krijgen ook aandacht.

Luisterliedjes of dansmuziek, de club heeft een zeer geschikte zaal met uitstekende akoestiek en gezellige ruimte met ouderwets voordelige bar.
Achteraf is er altijd gelegenheid voor een sessie.

Sessie Stichting Folkclub Twente bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers en is voor haar aktiviteiten afhankelijk van donateurs.

Als donateur betaalt u vijftien euro per jaar. U krijgt dan korting op concerten en ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Naar keuze per email of post.

U kunt zich online aanmelden of dit tijdens een concert doen.
Nieuwe vrijwilligers zijn ook van harte welkom.
Mailinglijst

Om op de hoogte te blijven van komende concerten kunt u zich opgeven voor onze mailinglijst. U kunt dit doen via ons mailformulier.
Naam, emailadres en als onderwerpregel 'Aanmelding mailinglijst' zijn voldoende. Als u van de mailinglijst afgevoerd wilt worden, vult u in de onderwerpregel 'Afmelding mailinglijst' in.